Antena Meniu Search
x

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat în Vâlcea. Şoferul şi patru călători au fost răniţi (Video)

A fost plan rosu de intervenţie pe o şosea din Vâlcea, după ce un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat. Autovehiculul a fost acroşat într-o curbă periculoasă, în mers, de remorca unui tir care se deplasa pe celălalt sens.

de Redactia Observator

la 21.05.2019, 09:19

Vezi și

A fost plan rosu de intervenţie pe o şosea din Vâlcea, după ce un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat. Autovehiculul a fost acroşat într-o curbă periculoasă, în mers, de remorca unui tir care se deplasa pe celălalt sens. Şoferul şi patru călători au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea. Cel mai grav este o femeie, care a suferit traumatisme la nivelul capului, iar medicii se luptă să-i salveze viaţa.

Puţin după ora 19, în localitatea Bujoreni s-a dat alarma. Într-o curbă extrem de periculoasă, pe drumul naţional 7, remorca unui tir a acroşat un microbuz, iar după impact, mijlocul de transport în care se aflau 12 pasageri s-a răsturnat pe şosea. Oamenii care locuiesc în zonă au fost primii care au sărit în ajutorul victimelor.

Două persoane au fost scoase de martori. Imediat după apelul la 112, s-a activat planul roşu de intevenţie. Numai puţin de 12 ambulanţe au ajuns la faţa locului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii spun că locul în care s-a produs accidentul e un punct negru de pe DN7, unde au avut loc numeroase incidente cu urmări grave. S-a cerut montarea unor parapeţi, însă totul este deocamdată doar pe hârtie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu consumase alcool. Urmează să se stabilească dacă acesta depăşise viteza regulemantară în zonă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat în Vâlcea. Şoferul şi patru călători au fost răniţi (Video)