Antena Meniu Search
x

Update Un microbuz școlar în care se aflau 16 elevi s-a ciocnit cu un autoturism, în Prahova. 12 copii au ajuns la spital

Un microbuz școlar în care se aflau 16 elevi a fost implicat într-un accident rutier, luni, pe raza localității Drăgănești, județul Prahova. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție și au trimis către locul accidentului mai multe autospeciale de prim ajutor.

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 16:23

UPDATE: În total 12 copii și șoferul microbuzului în care se aflau au ajuns la spital, în urma accidentului din Drăgănești. Potrivit IGSU, copiii au leziuni minore şi sunt conştienţi.

Accidentul rutier în care sunt implicate un microbuz școlar și un autoturism s-a produs pe raza localității Drăganești. Potrivit ISU Prahova, în microbuz se aflau 16 copii cu vârste între 10 și 14 ani, precum și 2 adulți. 4 dintre copii au fost răniți, dar sunt conștienți și s-a decis transportarea lor la spital.

Pentru gestionarea situației, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul accidentului au acționat 1 mașină de stingere, 10 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 4 ambulanțe SAJ.

Potrivit IPJ Prahova, cinci persoane sunt asistate medical la fața locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un microbuz școlar în care se aflau 16 elevi s-a ciocnit cu un autoturism, în Prahova. 12 copii au ajuns la spital