Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un milion de euro pentru moartea Antoniei, fetiţa de 4 ani ucisă de iubitul mamei. Tatăl biologic vrea despăgubiri

Tatăl biologic al Antoniei, fetița de 4 ani care a fost ucisă de concubinul mamei, vrea daune morale de 500.000 de euro de la criminal. Şi mama copilei a cerut un milion de euro, despăgubiri.

de Simona Vasiac

la 15.02.2022 , 16:11

Fetiţa a fost ucisă în luna noiembrie a anului trecut, în Arad, de faţă cu propriul frate, cu un an mai mic şi ulterior incendiată. Criminalul, era iubitul mamei şi trebuia să aibă grijă de copii pentru că femeia era plecată la maternitate, pentru a naşte. Decizia privind despăgubirile în acest dosar se află pe masa judecătorilor. 

1,5 milioane de euro pentru moartea Antoniei

Judecătorii trebuie să spună în cursul lunii viitoare dacă sunt de acord cu sumele cerute de părinţii biologici ai fetiţei ca şi daune morale.

Vezi și

Tot în luna martie, criminalul îşi va afla şi pedeapsa, iar acest lucru se va întâmpla deoarece el a beneficiat de o procedură simplificată de judecată, după ce şi-a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse.

Bărbatul care era şi iubitul mamei fetiţei a recunoscut că a omorât-o pe micuţă. El este acuzat şi de profanare de cadavre, dar şi violenţă în familie. 

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un milion de euro pentru moartea Antoniei, fetiţa de 4 ani ucisă de iubitul mamei. Tatăl biologic vrea despăgubiri