Antena Meniu Search
x

Un minor, fără permis, la plimbare cu mașina. Prietenul său l-a lăsat să fie șofer, până când l-au prins polițiștii

Un băiat de 17 ani din Piatra-Neamț a vrut să fie șofer pentru o noapte, însă nu i-a reușit. Polițiștii l-au prins conducând o mașină în localitatea Roznov, din Neamț. Un prieten de-a lui, în vârstă de 20 de ani, l-a lăsat pe minor să se urce la volan, deși știa că acesta nu are permis de conducere.

de Angela Bertea

la 15.01.2023, 11:13

Un minor, fără permis, la plimbare cu mașina. Prietenul său l-a lăsat să fie șofer
Un minor, fără permis, la plimbare cu mașina. Prietenul său l-a lăsat să fie șofer - Shutterstock

Un adolescent din Piatra-Neamț a fost prins de polițiști, la volanul unei mașini, deși nu are permis de conducere. Băiatul de 17 ani a fost lăsat să conducă de un alt tânăr de 20 de ani, care știa că acesta nu posedă permis auto.

Fapta lui nu a rămas nepedepsită, iar oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

"În noaptea de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 00:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat în trafic un minor de 17 de ani, din Piatra-Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tazlăului, în localitatea Roznov.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat, pentru a-l conduce, de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care se afla în autoturism, în calitate de pasager, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere", au transmis autoritățile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un minor, fără permis, la plimbare cu mașina. Prietenul său l-a lăsat să fie șofer, până când l-au prins polițiștii