Antena Meniu Search
x

Un mort și trei răniți, mașină dezmembrată într-un cap de pod, în Bistrița

Un mort și trei răniți, după ce o mașină a fost dezmembrată într-un cap de pod, la Uriu, în Bistrița. Accidentul a avut loc vineri de dimineață, pe DN 17.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.03.2020, 08:54

  • Accident cumplit vineri de dimineață, la Uriu.
  • Pentru una dintre victime medicii nu au mai putut face nimic.

Un mort și trei răniți, după ce o mașină a fost dezmembrată într-un cap de pod, la Uriu, în Bistrița. Accidentul a avut loc vineri de dimineață, pe DN 17.

Un grav accident de circulație a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 07:15, pe DN17, pe raza localității bistrițene Uriu. Un om a murit și alți trei sunt răniți, după ce o mașină a intrat într-un cap de pod. Echipaje medicale din Bistrița-Năsăud și Cluj au fost trimise la locul accidentului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, imediat după ce a fost anunțat evenimentul rutier, la locul accidentului au ajuns un echipaj de pompieri, un echipaj de prim-ajutor SMURD de la Beclean, un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Beclean și un echipaj cu medic de la Dej. 

"Echipele de intervenție au găsit la locul accidentului patru victime, dintre care una încarcerată, cu leziuni incompatibile cu viața. Trei victime erau conștiente și cooperante, acestea fiind evaluate la fața locului de către echipaje medicale.", a informat ISU Bistrița.

Două persoane au fost transportate la spitalul din Dej.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un mort și trei răniți, mașină dezmembrată într-un cap de pod, în Bistrița