Antena Meniu Search
x

Video Un nou accident teribil pe Dunăre. O barcă de agrement cu 9 tineri la bord s-a scufundat: barcagiul era beat, un băiat de 21 de ani e de negăsit

Accident cumplit pe Dunăre! O barcă de agrement în care se aflau mai multe persoane s-a scufundat, iar un pasager nu a mai fost găsit!

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 08:52

Vezi și

Evenimentul s-a petrecut în zona portului Corabia, judeţul Olt. Un grup de 9 tineri, dornici de distracţie, s-au urcat într-o barcă ce avea capacitate mult mai mică, de doar 5 persoane. Mai mult, barcagiul era băut bine. Tinerii voiau să ajungă pe o insulă aflată pe Dunăre, dar din cauza greutăţii, barca a cedat şi au ajuns cu toţii în apă.

8 dintre ei au reuşit să ajungă la mal, însă un băiat de 21 de ani este în continuare de negăsit. Misiunea de căutare este cu atât mai grea, cu cât curenţii sunt foarte puternici în zonă, iar vizibilitatea este redusă. Căutările au continuat până la lăsarea întunericului, însă fără rezultat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un nou accident teribil pe Dunăre. O barcă de agrement cu 9 tineri la bord s-a scufundat: barcagiul era beat, un băiat de 21 de ani e de negăsit