Antena Meniu Search
x

Video Un nou caz misterios în Bihor. Cadavrul unui tânăr, descoperit în apropiere de centura Oradei

Un alt caz misterios în Bihor. La numai 24 de ore de la descoperirea doctorandei de 30 de ani, pe un câmp din judeţ, poliţiştii au găsit cadavrul unui tânăr în apropiere de centura oraşului Oradea. Avea urme de violenţă pe corp, aşa că anchetatorii merg pe ipoteza unui omor. Acest val de crime violente începe deja să-i îngrijoreze pe bihoreni. 

de Redactia Observator

la 27.05.2022, 08:22

Vezi și

Trupul fără viaţă a fost descoperit în apropiere de centura oraşului Oradea, în apropierea unui hypermarket. 

Miriam Mihai, procuror Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor: Momentan se desfăşoară cercetări in rem în vederea stabilirii cauzelor decesului, cadavrul prezentând urme de violenţă. 

Cadavrul a fost găsit lângă centura oraşului Oradea

Pe corpul tânărului au fost găsite mai multe lovituri la nivelul trunchiului. Cu două crime violente ieşite la iveală într-un timp atât de scurt, bihorenii au început deja să-şi facă griji. 

Pe acelaşi subiect

Femeie: Trăim nişte vremuri îngrozitoare, e foarte, foarte rău Te uiţi înaintea ta şi în spatele tău cine vine şi cine e în faţa ta. Atât îţi este de frică. 

Oamenii cer autorităţăilor mai multă siguranţă. 

Localnici: - Autorităţile ar trebui să îşi facă mai bine datoria 

- Nu este o mirare pentru că, fiind judeţ de graniţă, poţi oricând să găsesşti asemenea situaţii Sunt şi dintre răufăcători care nu gândesc ce fac şi iau viaţa altora pentru că au ei tot felul de împărţit. 

Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Bihor pentru necropsie. Până în acest moment anchetatorii au stabilit faptul că victima nu este din Bihor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un nou caz misterios în Bihor. Cadavrul unui tânăr, descoperit în apropiere de centura Oradei