Antena Meniu Search
x

Video Odios: Tatăl din Sighet, care şi-a ascuns fiul mort pentru a-i încasa alocaţia, l-a obligat pe celălalt copil să doarmă lângă cadavru săptămâni întregi

Întâmplare sinistră în Sighetu Marmaţiei. Cadavrul unui copil de 14 ani a fost găsit într-un sac menajer, în coteţul păsărilor. Povestea scoate la iveală complicităţi ascunse. Băiatul era mort de o lună, timp în care tatăl şi-a obligat celalalt fiu de 16 ani să doarmă cu trupul fără viaţă al fratelui mai mic în casă. Asta în timp ce el şi partenera lui dormeau în maşină şi petreceau. Vă avertizăm că detaliile acestui caz vă pot afecta emoţional!

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 24.05.2022, 20:25

Vezi și

Reporter: De ce a trebuit să-l ascundeţi? Aveţi vreo explicaţie, ne spuneţi un pic? Ce s-a întâmplat, v-aţi speriat sau...Oroarea a ieşit la iveală după ce un vecin a intrat la bănuieli. L-a rugat pe bărbat să îl lase să vadă copilul, pretextând că vrea să îi dea câteva banane. 

Şi-a forţat celălalt fiu să doarmă lângă cadavrul fratelui

Vecin: Am întrebat: Băi, vecine, unde e copilul, eu nu-l mai aud! Am văzut că apleacă capul în pământ. 

Vecină: Nu, că-i bine copilul, că e la apartament şi n-are el treabă. A stat aşa cu mâinile pe gard şi a zis că nu lasă pe nimeni înăuntru.

Pe acelaşi subiect

Vasile Lemac, vecin:  Nu l-am auzit, că el plângea tare mult. Plângea de Doamne fereşte! Dacă nu mă laşi să intru în curte, sun la poliţie.

Vecinii l-au văzut apoi pe bărbat când iese din casă cu un sac menajer şi îl duce în coteţul păsărilor. Când au deschis sacul, poliţiştii au dat peste cadavrul copilului. 

Vecin: Lua bani după el, că se lăuda, îmi arăta cuponul că a primit 6.000 de lei.

Băiatul de 14 ani şi fratele lui cu doi ani mai mare locuiau doar cu tatăl lor după ce, acum doi ani, mama a murit de cancer. De o lună, bărbatul şi concubina lui dormeau în maşina parcată în curte şi dădeau petreceri. Bărbatul posta în fiecare zi mesaje de dragoste, însoţite de inimioare, pe Facebook.

Vecină: Era muzică la maşină, ei acolo dormeau şi băiatul ăla mare dormea cu ăla mortul în casă.

Vecină: I-a fost frică la copil să spună, la cel mai mare, de 16 ani, l-a ameninţat să nu-i spună. Numai Dumnezeu ştie ce a fost.

Când au descins poliţiştii, bărbatul s-a comportat ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.

Vecină-reporter: El bea suc acolo, încă a mai rămas sticla pe maşină. 

- Dar el dormea în maşină?

- Da, cu concubina lui şi fetiţa femeii. Şi dacă cumpăra orice, băga în portbagaj, nu ducea în casă la copil.  

- În maşină, acolo mâncau, acolo beau, ascultau muzică, n-au avut treabă că e copilul mort.

Marius, Direcția de Asistența Socială Primăria Sighetu Marmației: În cursul lunii aprilie a fost ultima verificare făcută şi copilul a fost văzut la domiciliu fără niciun fel de probleme. Tatăl a refuzat să se angajeze ca şi asistent personal, astfel copilul a primit indemnizaţia pentru persoană cu handicap.

Bărbatul primea 1520 de lei indemnizaţia de handicap a copilului. 

Subcms. Georgescu Luminița: Sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi profanare de cadavre sau morminte.

Vecină: Nu l-a întreţinut, nu i-a dat să mănânce, nu l-a scos cred că de un an de zile afară din curte, din casă.

Tatăl a fost internat la spitalul de Psihiatrie din Sighet. Este acuzat de ucidere din culpă şi profanare de cadavre sau morminte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Odios: Tatăl din Sighet, care şi-a ascuns fiul mort pentru a-i încasa alocaţia, l-a obligat pe celălalt copil să doarmă lângă cadavru săptămâni întregi