Antena Meniu Search
x

Video Un nou incendiu puternic în Măgurele. Pompierii au stins focul ce se întindea pe 20 de hectare

Un nou incendiu de vegetaţie a izbucnit în Măgurele, în aceeaşi zonă ca ieri. Incendiul e între Bragadiru şi Măgurele, în Ilfov.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 19.07.2023, 17:54

Vezi și

UPDATE 17:45: Undeva la 15-20 de hectare de rapiţă au ars pe acest câmp din comuna Măgurele. Problema majoră a fost că ardea cu flacăra destul de mare, iar fumul dens şi negru se îndrepta spre casele din zonă. Pompierii au lichidat au lichidat incendiul în urmă cu scurt timp, dar există încă riscul să se reaprindă. Temperaturile sunt destul de ridicate şi bate şi vântul. Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat că există o problemă cu aceste incendii de vegetaţie, o problemă ce nu poate fi controlată pentru că România nu are o hartă a zonelor de risc unde pot izbucni aceste incendii.

UPDATE 16:40 Incendiul de vegetaţie uscată produs miercuri pe Strada N.D. Cocea din Sectorul 5 al Capitalei a fost localizat de pompierii sosiţi la faţa locului. "Este vorba de două focare: unul în Strada N.D. Cocea, iar cel de-al doilea pe Bucureşti - Măgurele, localitatea Măgurele, judeţul Ilfov. Suprafaţa totală afectată este de 20 de hectare", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF). Anterior, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată produs pe Strada N.D. Cocea din Sectorul 5 al Capitalei.

Incendiul este pe un câmp de vegetaţie şi se manifestă cu flăcări uriaşe. Serviciile de intervenţie au fost anunţate, dar momentan pompierii nu au ajuns în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un nou incendiu puternic în Măgurele. Pompierii au stins focul ce se întindea pe 20 de hectare