Meniu
Search
x

Video Un pacient de 58 de ani a căzut de la etajul 6 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, chiar înainte de externare. Bărbatul era cardiac

Este anchetă lat Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, după ce un pacient a căzut în gol de la etajul şase al unităţii medicale şi a murit. Bărbatul de 58 de ani suferea de o afecţiune cardiacă, care însă nu îi punea viaţa în pericol. Momentan, nu se ştie dacă este vorba despre un accident sau o sinucidere.

De Redactia Observator la 22.08.2022, 08:14
Vezi și

Tragedia s-a petrecut ieri după-amiază. O bubuitură puternică s-a auzit dintr-o dată în curtea spitalului. Medicii şi asistentele, dar şi pacienţii au ieşit la geamuri să vadă ce se întâmplă. O asistentă de la Unitatea Primiri Urgenţe l-a găsit bărbat întins pe asfalt şi i-a anunţat pe medici. 

A căzut de la etaj înainte de externare

Gheorghe Frătoaica, UPU Piteşti: Persoana a fost găsită în curtea interioară a spitalului, căzută de la etajul 6. Din păcate căzătura i-a fost fatală, chiar aş putea spune impresionat de fatală.

Medicii au încercat minute în șir să îl resusciteze pe bărbatul de 58 de ani, însă totul a fost în zadar. Nu l-au mai putut readuce la viaţă. Bărbatul era internat de o săptămână în secţia Cardiologie, situată la etajul şase al spitalului. Era singur în salon şi nu necesita asistenţă medicală în permanenţă. Era diagnosticat cu insuficienţă cardiacă severă, dar starea lui se îmbunătăţise şi urma ca astăzi să fie externat. 

Pe acelaşi subiect

Florin Popa, purtătorul de cuvânt IPJ Argeş: Apelul a venit din partea personalului medical, iar din primele verificări s-a constatat că bărbatul era un bărbat de 58 de ani din Costeşi. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.

Poliţia judeţeană Argeş va stabili împrejurările în care a avut loc decesul. Bărbatul nu ar fi lăsat vreun bilet de adio, iar rudele spun că nu ar fi avut niciun motiv să-şi pună capăt zilelor. 

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un pacient de 58 de ani a căzut de la etajul 6 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, chiar înainte de externare. Bărbatul era cardiac

Breaking News

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe...

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe Frontul de Est, atacă ruşii retraşi la Kreminna