Antena Meniu Search
x

Video "Un pahar de bere. Mi-a fost sete". Reacția unui tânăr tras pe dreapta de poliție, după o razie pe străzile Capitalei

Nimic nu-i sperie pe şoferii inconştienţi. Poliţiştii de la Rutieră au făcut din nou razie pe străzile Capitalei şi au lăsat mai mulţi conducători auto fără permis. Din păcate, unii dintre şoferii băuţi au reuşit să fenteze filtrele de poliţie. N-au reuşit însă să evite şi evenimentele rutiere. Două accidente au avut loc aseară, în mai puţin de două ore, pe străzile Capitalei, iar ambii şoferi vinovaţi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

de Redactia Observator

la 30.07.2022, 08:40

Vezi și

Zeci de şoferi au fost testaţi noaptea trecută cu etilotestul şi cu drug testul pe străzile Capitalei. Unii dintre ei, prinşi în ofsaid, au venit cu explicaţii hazlii.

Polițist: Cât anume ai băut? 

Șofer: Un pahar de bere. Mi-a fost sete, lucrez în căldură.

Alţii, băuţi bine, au scăpat de filtrele de poliţie, dar au provocat accidente rutiere. La unul dintre ele, şoferul a fugit de la faţa locului după ce a rănit o femeie de 50 de ani.

Pe acelaşi subiect

Andra Arsintescu - purtător de cuvânt Brigada Rutieră: Acesta a fost testat cu aparatul alcool test rezultând o valoare de 0.96 mg per litru alcool pur în aerul expirat. În acest context se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului, vătămare corporală de inculpă şi conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii îşi propun să prevină accidentele cauzate de şoferi băuţi sau drogaţi

Sancţiuni au primit şi cei care nu au avut documentele la ei sau nu au respectat semnalele poliţiştilor. 

Polițist: O să vi se reţină şi permisul pe o perioadă de 30 de zile pentru neoprire la semnalul meu. Totodată o să aveţi şi 580 de lei sancţiune.

Astfel de acţiuni vor fi organizate periodic, spun poliţiştii, care îşi propun să prevină accidentele de circulaţie cauzate de şoferi băuţi sau drogaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Un pahar de bere. Mi-a fost sete". Reacția unui tânăr tras pe dreapta de poliție, după o razie pe străzile Capitalei