Antena Meniu Search
x

Un PERVERS a TERORIZAT tinerele din Bucureşti: 'Mi-a rupt rochia de pe mine şi a încercat să mă violeze!'

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce a terorizat mai multe tinere din Capitală, încercând să le violeze în scările blocurilor.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce a terorizat mai multe tinere din Capitală, încercând să le violeze în scările blocurilor.

Ieri, suspectul a fost reţinut şi acuzat de tentativă la viol, agresiune sexuală şi violare de domiciliu.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a încercat să violeze mai multe femei şi chiar a intrat peste ele în casă. În cazul uneia dintre victime, agresorul s-a masturbat în faţa uşii apartamentului şi a bătut la uşă, iar când femeia a deschis, a atacat-o în propria casă.

"La data de 11 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 5, un bărbat necunoscut a încercat să o dezbrace de rochie, după care a urmărit-o, încercând să o împiedice să intre în apartament. Cu toate acestea, victima a reuşit să închidă uşa, cu ajutorul surorii sale, care se afla în locuinţă.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, bărbatul a pătruns pentru scurt timp în apartament, de unde tinerele au reuşit să îl determine să plece.

În urma schimbului de informaţii cu Secţia 7 Poliţie, a fost identificat un bărbat, în sarcina căruia a fost reţinută fapta reclamată, stabilindu-se totodată că acesta a mai săvârşit alte două infracţiuni de agresiune sexuală.

Astfel, la data de 11 august a.c., în jurul orei 12.00, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 2, o femeie, în vârstă de 32 de ani, a fost atacată din spate de bărbatul menţionat, care a atins-o în zona intimă, trăgând-o de lenjerie.

La data de 12 septembrie a.c., o femeie, auzind bătăi insistente în uşa de la intrarea în apartament, cu toate că a observat că avea vizorul obturat, a descuiat uşa, moment în care bănuitul a pătruns în interior, cu forţa, în timp ce acesta avea zona intimă la vedere, a prins victima de mâini şi a încercat să o apropie de el, însă în urma ţipetelor femeii a părăsit locuinţa, fugind pe scări.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Sector 5, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la viol, agresiune sexuală şi violare de domiciliu, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un PERVERS a TERORIZAT tinerele din Bucureşti: 'Mi-a rupt rochia de pe mine şi a încercat să mă violeze!'