Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un planor a aterizat forțat pe un lan de lângă Gara Deva. Pilotul, un tânăr de 21 de ani, are fracturi la picioare

Un planor a aterizat miercuri după-amiaza forțat pe un lan din apropierea Gării Deva. Pilotul, un tânăr de 21 de ani, a fost rănit și a fost dus la spital.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 20:58

Potrivit ISU Hunedoara, un bărbat în vârstă de 21 de ani, pilot de planor, a fost rănit în urma aterizării forțate a aparatului de zbor pe care îl pilota deasupra municipiului Deva.

Evenimentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 19.00, iar aterizarea a avut loc pe un lan de lucernă din apropierea Gării Deva, la câțiva kilometri de aerodromul Săulești, de unde a decolat și ar fi trebuit să se întoarcă.

Planor prăbușit în apropiere de Gara Deva. Pilotul, conștient și cooperant, a suferit fracturi la picioare

Vezi și

Pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenție și cu o ambulanță SMURD, iar la fața locului s-a aflat și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

Pilotul a primit primul ajutor medical la fața locului și a fost dus, conștient și cooperant, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Deva.

Bărbatul se afla singur în planor și a suferit fracturi la picioare. "Cauzele aterizării forțate urmează să fie stabilite în urma cercetărilor care vor fi efectuate de către instituțiile abilitate", transmite ISU Hunedoara.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Un planor a aterizat forțat pe un lan de lângă Gara Deva. Pilotul, un tânăr de 21 de ani, are fracturi la picioare