Antena Meniu Search
x

Un polițist a lovit cu mașina o tânără, pe o trecere de pietoni din Cluj. Accidentul s-a produs pe o stradă din Gherla 

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost lovită pe o trecere de pietoni de o mașină condusă de un polițist. Accidentul a avut loc, în această dimineață, pe o stradă din municipiul Gherla, județul Cluj. Fata a fost transportată la spital, însă nu a rămas internată.

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 18:46

Un polițist a spulberat cu mașina o tânără, pe o trecere de pietoni din Cluj. Accidentul s-a produs pe o stradă din Gherla - Arhiva / imagine ilustrativă

Potrivit IPJ Cluj, accidentul a avut loc pe strada Bobâlna din municipiul Gherla.

Accident în Gherla. Un polițist a lovit cu mașina o tânără pe o trecere de pietoni

Primele cercetări arată că o tânără de 21 de ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost lovită de o mașină condusă de un polițist în vârstă de 36 de ani din Gherla. Fata a fost transportată la spital pentru primirea îngrijirilor de specialitate, însă nu a rămas internată. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"În cursul dimineții de azi, în jurul orei 07.35, pe strada Bobâlna, din municipiul Gherla s-a înregistrat un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea și transportarea unei persoane la o unitate medicală. Din primele cercetări rezultă faptul că o tânără, în vârstă de 21 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal a fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Gherla, acesta având calitatea de polițist. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate, însă nu a rămas internată", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În cauză se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un polițist a lovit cu mașina o tânără, pe o trecere de pietoni din Cluj. Accidentul s-a produs pe o stradă din Gherla