Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un poliţist aflat în timpul liber, filmat în timp ce agresează un şofer. Anchetă la IPJ Sibiu

Anchetă la Poliţia din Sibiu, după ce un agent a fost surprins în timp ce agresa un şofer, în apropierea unei benzinării din Cisnădie. Poliţistul aflat în timpul liber a fost filmat cu o cameră de bord, care a surprins atât agresiunea, cât şi intervenţia altor şoferi pentru a-l linişti. 

de Diana Speretoiu

la 02.09.2024 , 13:59

Un polițist din cadrul IPJ Sibiu este acuzat că, duminică, în timp ce se afla în timpul liber, ar fi agresat un șofer și ar fi lovit mașina acestuia. Conducerea IPJ a declanșat o anchetă.

Poliţist agresiv, filmat cu o cameră de bord

Potrivit IPJ Sibiu, duminică seara, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie s-a înregistrat o plângere penală prin care un tânăr reclama faptul că ar fi fost agresat de șoferul unei autoutilitare, bărbatul lovind și portiera stânga față a autoturismului pe care îl conducea tânărul.

Vezi și

Polițiștii au deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv distrugere.

"Din primele cercetări efectuate rezultă că persoana bănuită de comiterea faptelor este un polițist din cadrul I.P.J. Sibiu, aflat în timpul liber la momentul presupusei săvârșiri a faptelor", transmite Poliția Sibiu.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt. Conducerea IPJ Sibiu a dispus, prin Compartimentul Control Intern, declanșarea de verificări cu privire la comportamentul polițistului în cauză, urmând a se dispune măsuri în consecință.

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un poliţist aflat în timpul liber, filmat în timp ce agresează un şofer. Anchetă la IPJ Sibiu