Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şofer începător, snopit de pasagerul unei autoplatforme într-o benzinărie din Sibiu. Tocmai ce trecuse printr-un giratoriu

Aglomeraţia din marile oraşe testează tot mai des nervii şoferilor. De cele mai multe ori însă aceştia îşi pierd cumpătul şi recurg la gesturi extreme. În Bacău trei oameni au ajuns la spital după o şicanare în trafic, iar în Sibiu un şofer a fost bătut crunt de un alt bărbat, într-o benzinărie.     

de Clara Mihociu

la 02.09.2024 , 11:25

La Bacău, doi tineri şoferi de 22 şi 25 de ani mai întâi s-au şicanat în trafic, apoi au decis să tragă pe dreapta într-o staţie de autobuz, iar acolo s-au luat la bătaie.  Un intervenit şi alte persoane în acest scandal, inclusiv trei minori, într-o bătaie generală în plină stradă.

Speriaţi, oamenii au sunat la 112. S-ar fi folosit inclusiv un obiect ascuţit în această altercaţie, iar trei persoane au ajuns, în cele din urmă, la spital. 

S-a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Vezi și

Şofer, bătut cu pumnii şi picioarele într-o benzinărie din Sibiu

Acesta nu este un caz singular. La Sibiu, un alt şofer, cel mai probabil începător, după ce a ieşit dintr-un sens giratoriu spre o benzinărie, a fost luat la bătaie de pasagerul unei autoplatforme prin faţa căreia trecuse înainte de a intra în benzinărie. Şoferul a fost bătut cu pumnii şi picioarele. La un moment dat a încercat să iasă din autoturism, însă nu a fost lăsat.

Scandalul s-a oprit abia după ce au intervenit alţi participanţi la trafic.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Şofer începător, snopit de pasagerul unei autoplatforme într-o benzinărie din Sibiu. Tocmai ce trecuse printr-un giratoriu