Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist din Botoşani s-a sinucis pe mormântul fiicei sale, de Sf. Andrei, chiar în ziua în care copila de un an ar fi trebuit să îşi sărbătorească onomastica

Descoperire macabră într-un cimitir din judeţul Botoşani. Un poliţist s-a sinucis cu arma din dotare în cimitirul din localitatea Vlăsineşti. Nu a ales întâmplător ziua de Sfântul Andrei şi nici locul. 

de Monica Palade

la 30.11.2023, 15:30

Vezi și

Trupul neînsufleţit al bărbatului de 47 de ani a fost găsit de un localnic, care a sunat imediat la 112. Din păcate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru poliţist. Acesta s-a împuşcat cu arma de serviciu chiar pe mormântul fetiţei sale de un an decedate. Bărbatul a recurs la gestul extrem chiar de Sfântul Andrei, de ziua de nume a micuţei. 

S-a sinucis de onomastica fiicei sale moarte

Poliţistul era absolvent al Școlii de Poliție Slatina, promoție 1996, şi fusese încadrat doar în structuri de ordine publică. În prezent era șef la postul de Poliție Stăuceni.

Un bărbat care venise să aprindă o lumânare în cimitir a fost cel care a făcut descoperirea şocantă pe unul din morminte. Omul legii fusese testat psihologic în 2021 şi era în regulă. Doar că se pare că nu a mai putut să trăiască fără fiica sa. Iar sinuciderea pe mormântul copil a fost gestul disperat al unui tată suferind.

Poliţistul de 47 de ani s-a împuşcat în cap. S-a dus la cimitir cu maşina de serviciu, pe care colegii săi au găsit-o la intrare.

“La fața locului a fost direcționat cel mai apropiat echipaj disponibil. Colegii noștri au găsit o persoană de sex masculin, fără semne vitale, ce prezenta o plagă împușcată. A fost constatat decesul la fața locului”, a precizat SJA Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Botoşani s-a sinucis pe mormântul fiicei sale, de Sf. Andrei, chiar în ziua în care copila de un an ar fi trebuit să îşi sărbătorească onomastica