Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un poliţist din Cluj a fost prins drogat la volanul unei maşini neînmatriculate. Agentul este cercetat şi pentru viol

Situaţie incredibilă în Cluj. Un poliţist a fost prins în timp ce conducea sub influenţa substanţelor interzise o maşină neînmatriculată. Agentul în vârstă de 38 de ani are un trecut tumultos. El a fost acuzat de viol în urmă cu doi ani şi acum aşteaptă decizia Tribunalului.

de Alex Prunean

la 10.07.2024 , 13:20

Poliţistul circula sâmbătă la orele amiezii cu maşina pe strada Eroilor din Floreşti, una dintre cele mai aglomerate din localitate. A fost oprit aleatoriu de un echipaj de poliţie care a început verificările de rutină. L-au testat cu aparatatul etilotest, dar a fost negativ, dar la testarea pentru droguri, aparatul a avut rezultat pozitiv la o substanţă.

În plus, numerele roşii de pe autoturism erau expirate. A rămas fără permis de conducere dar a fost dus şi la IML unde i-au fost prelevate probe de sânge, iar rezultatele sunt singurele care pot să confirme atunci când vor veni dacă poliţistul conducea drogat sau nu. În martie anul trecut a fost pus la dispoziţia instanţei fiind cercetat într-un dosar în care este acuzat de viol.

Vezi și
Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un poliţist din Cluj a fost prins drogat la volanul unei maşini neînmatriculate. Agentul este cercetat şi pentru viol