Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist din Mureş e erou pentru comunitatea sa: ajută bătrânii, iar de Sărbători se va transforma în Moş Crăciun şi le va face cadouri copiilor sărmani

Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici. Le cumpără bătrânilor pâine din banii săi, iar mai nou, cu ajutorul prietenilor, a iniţiat un proiect pentru a le aduce înainte de sărbători câte o bucurie celor sărmani. Strânge haine, încălțăminte, alimente şi jucării pe care le va face apoi cadou.

de Redactia Observator

la 28.11.2021, 09:03

Vezi și

"Este vorba despre un proiect care se numeşte Garajul cu bucurii", spune poliţistul Vlad Adrian. Un proiect început de Vlad anul trecut. A ajutat atunci 12 familii sărmane să aibă ce pune pe masă de sărbători. "Cel mai emoționant moment a fost îmi amintesc când am dus pachețelele la o familie, iar copiii au început să scotocească printre lucruri și au început să plângă", a declarat Vlad Adrian.

Anul acesta, tânărul poliţist şi-a implicat în proiect şi prietenii. Au creat un cont de Facebook, care se numeşte Grupul Faptelor bune, unde oamenii care doresc să ajute pot să ia legătura cu el şi cu amicii săi. "Am avut solicitare de la o doamnă, are doi copii gemeni, absolut minunaţi, dar nu avea cărucior pt ei. Şi o persoană din Luduşi ne-a contactat şi s-a oferit să facă o donaţie", mai spune Adrian Vlad.

Tot ce donează oamenii se strânge în garaj. "Ne-am decis să umplem acest garaj cu bucurii. Practic, avem alimente, avem jucării, avem necesităţi", a mai precizat poliţistul. Vlad Adrian are 27 de ani şi este polițist la postul din Iclănzel, județul Mureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Mureş e erou pentru comunitatea sa: ajută bătrânii, iar de Sărbători se va transforma în Moş Crăciun şi le va face cadouri copiilor sărmani