Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist din Suceava se dă jos din autospecială și stinge o mașină cuprinsă de flăcări care se afla în coloană, pe un pod, în fața lui

Un poliţist de 32 de ani din Suceava este lăudat pe Internet pentru rapiditatea cu care a intervenit pentru a stinge o mașină cuprinsă de flăcări, care se afla în coloană, pe un pod, în fața lui. Șoferul din autoturism nici nu și-a dat seama ce se întâmplă, când polițistul a venit la portiera lui.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.08.2021, 21:12

Sursa video: IPJ Suceava Vezi și

Florentin are 32 de ani și este șeful Postului de Poliție Comănești. Miercuri, în jurul orei 16:20, polițistul se afla cu autospeciala de serviciu pe un pod, într-o coloană de vehicule formată la ieșirea din municipiul Suceava către localitatea Dărmănești.

La un moment dat, polițistul a văzut că de la un autoturism aflat in fața sa la cca. 100 metri a început să iasă fum și sa se manifeste flăcări, fără ca șoferul să realizeze măcar acest lucru.

Imediat polițistul a pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase, s-a deplasat lângă autoturismul care începuse să ardă, a oprit circulația pe ambele sensuri și a realizat o zonă de siguranță pentru celelalte vehicule și persoane. Apoi a sărit în sprijinul șoferului, folosind extinctorul din dotarea autospecialei de poliție.

În ajutorul polițistului au sărit și alți șoferi cu stingătoarele

Exemplul polițistului a fost urmat și de către alți participanți la trafic, care au intervenit și l-au sprijinit, fapt pentru care le mulțumim.

Florentin a fost astăzi omul potrivit la locul potrivit și prin prezență de spirit și profesionalism a prevenit o situație care putea avea urmări din cele mai tragice în condițiile ambuteiajului creat la acea ora de vârf pe podul suspendat, scriu reprezentanții IPJ Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Suceava se dă jos din autospecială și stinge o mașină cuprinsă de flăcări care se afla în coloană, pe un pod, în fața lui