Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un poliţist din Tulcea şi-a dat la schimb libertatea pentru o căruţă cu lemne

Un agent de poliţie din judeţul Tulcea a fost condamnat la închisoare, după ce a recunoscut că a săvârşit mai multe infracţiuni.

de Redactia Observator

la 30.01.2018 , 22:27

Un poliţist din Tulcea şi-a dat la schimb libertatea pentru o căruţă cu lemne

Un agent de poliţie din judeţul Tulcea a fost condamnat la închisoare, după ce a recunoscut că a săvârşit mai multe infracţiuni, printre care şi cele de luare de mită şi instigare la mărturie mincinoasă.

Agentul de poliţie, angajat la postul din comuna Luncaviţa, şi-a folosit autoritatea de angajat al Poliţiei pentru sancţionarea la regimul circulaţiei rutiere a unui tulcean iar apoi i-a pretins acestuia o maşină de lemne de foc pentru a anula sancţiunea.

Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz, au desfăşurat diverse activităţi procedurale de instrumentare a probatoriului, iar pe data de 26 ianuarie 2018 agentul de poliţie acuzat şi-a recunoscut vinovăţia.

Articolul continuă după reclamă

În baza acordului de recunoaştere a vinovăţiei admis de Tribunalul Tulcea, el a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 10 luni cu aplicarea disp. art. 91 din C.pen. privind suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabilirea unui termen de supraveghere de 3 ani şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice, luare de mită, purtare abuzivă şi instigare la mărturie mincinoasă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un poliţist din Tulcea şi-a dat la schimb libertatea pentru o căruţă cu lemne