Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un polițist s-a sinucis după ce a stat o noapte în salon cu doi morți, la Spitalul Covid din Bârlad

Un poliţist de frontieră s-a sinucis după ce a stat o noapte întreagă într-un salon Covid cu doi morți, la Spitalul din Bârlad. Cel puțin asta crede tatăl bărbatului de 43 de ani, care a fost găsit mort, în pat, cu un flex pornit lângă el.

de Ana Maria Ghiarasim

la 24.11.2020 , 13:55

Un polițist din Vaslui s-a sinucis după ce a stat o noapte întreagă într-un salon Covid cu doi morți
Un polițist din Vaslui s-a sinucis după ce a stat o noapte întreagă într-un salon Covid cu doi morți - Politia Romana/ Facebook
  • Polițistul de frontieră avea 43 de ani și afla în concediu medical, după ce s-a vindecat de Covid.
  • Bărbatul a fost găsit mort, în pat, cu un flex pornit lângă el.

Polițistul, care lucra la Sectorul de Poliţie de Frontieră Berezeni, județul Vaslui, ar fi suferit o cădere psihică după ce s-a infectat cu Covid și a petrecut mai multe zile în Spitalul Covid din Bârlad. Într-una dintre nopți, el ar fi rămas în salon cu două persoane decedate, iar asta l-ar fi dărâmat.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui au deschis o anchetă în cazul morţii agentului de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni.

Potrivit IPJ Vaslui, ”nu sunt suspiciuni în privinţa decesului” și este luată în calcul ipoteza sinuciderii. Potrivit anchetatorilor, poliţistul de frontieră, în vârstă de 43 de ani, fusese diagnosticat cu COVID, însă în urma bolii a rămas cu o depresie profundă, pentru care urma tratament medicamentos.

Articolul continuă după reclamă

Locuia în aceeaşi curte cu părinţii săi, iar luni, 23 noiembrie, urma să plece cu o rudă să vândă nişte animale. Văzând că nu răspunde la uşă, membrii familiei au intrat în casă, iar imaginile i-au îngrozit. Bărbatul era într-o baltă de sânge, pe pat, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului.

Alături de el era căzut pe podea un flex, care se afla în stare de funcţiune. Cadrele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul bărbatului. 

Tragedia a afectat întreaga comunitate. Oamenilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat pentru că polițistul era cunoscut ca fiind un om extrem de săritor.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un polițist s-a sinucis după ce a stat o noapte în salon cu doi morți, la Spitalul Covid din Bârlad