Antena Meniu Search
x

Video Un român din Marea Britanie a dat lovitura, după ce a câştigat 500.000 de lire sterline la o tombolă. Marius livra pizza şi s-a întors la muncă a doua zi

Un bacşiş i-a schimbat viaţa unui român stabilit în Marea Britanie. A primit 500 de mii de lire, după ce a câştigat la o tombolă unde înscrierea a costat mai puţin de 10 lire. Norocosul câştigător are în plan să-şi cumpere o casă nouă şi să facă un copil. Bărbatul nu a renunţat nici la jobul de livrator de pizza şi a mers la serviciu chiar de a doua zi. 

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 20:44

Vezi și

Este momentul în care viaţa lui Marius, livrator de pizza, s-a schimbat radical. Credea că este o altă zi de muncă. Trebuia să ducă o comandă la o adresă oarecare. Face asta de 5 ani, de când a decis, la fel ca milioane de alţi români, să plece din ţară în căutarea unei vieţi mai bune. Câştigă 12 lire pe oră, iar cel mai mare bacşiş a fost de 20 de lire... până acum.  

A dat lovuitura la o tombolă

Organizator: Marius, deschide, te rog, această servietă. Marius, tocmai ai câştigat 100.000 de lire! 100.000 de lire! 

A intrat în tombola „Cel mai bun dintre cei mai buni’’ şi a plătit mai puţin de 10 lire pentru biletul de înscriere. I-a deschis uşa chiar organizatorul tombolei. Cel mai bun dintre cei mai buni avea pregătit, de fapt, un premiu 5 ori mai mare. Momentul incredibil l-a trăit alături de soţia sa, Florentina, şi fiica lor. 

Pe acelaşi subiect

Organizator: De fapt, mai am o surpriză pentru tine. O să ne întoarcem la tine, la muncă, pentru că vreau să-ţi arăt ceva. Marius, nu ai câştigat 100.000, nu ai câştigat nici 250.000. Marius, tocmai ai câştigat 500.000 de lire! Wow!

Marius spune că această victorie îi va schimba complet viața. Îi va lua ceva timp până se va obișnui cu ideea că este un om bogat.

Marius Preda, român stabilit în Marea Britanie: Sunt foarte fericit, am emoţii foarte mari. Mulţumesc frumos, nu ştiu ce să zic. 

Organizator: Ce o să faci cu suma asta de bani? O să cumpăr o casă pentru noi. O să mai fac un copil, acum. Chiar acum?

Chiar dacă a câștigat premiul cel mare, românul, originar din Călăraşi, a decis să se întoarcă chiar de a doua zi la serviciu - acolo unde lucrează alături de naşul său. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un român din Marea Britanie a dat lovitura, după ce a câştigat 500.000 de lire sterline la o tombolă. Marius livra pizza şi s-a întors la muncă a doua zi