Antena Meniu Search
x

Video Un singur tractor în Piaţa Constituţiei, unde erau aşteptaţi 5.000 de oameni cu 200 de utilaje. Explicaţiile unui protest ratat

Protest unic în Bucureşti. Literalmente unic. Un singur fermier a ajuns în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, cu un singur tractor. Organizatorii primiseră acordul pentru un miting cu 5.000 de oameni şi sute de utilaje. Transportatorii nu au dorit ca mişcarea lor să fie politizată, având în vedere că cererea pentru protest a fost depusă de un avocat apropiat de Diana Şoşoacă.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 21.01.2024, 13:32

Vezi și

Dintre cele 200 de utilaje care aveau permisiunea să ajungă în Piaţa Constituţiei, a ajuns unul singur. Iar dintre cele 5.000 de persoane care primiseră permisiunea să vină să protesteze, au ajuns doar câteva zeci. Organizatorii protestului spun că motivul pentru care oamenii nu au venit aici ar fi propaganda făcută de prefectul Capitalei.

Protestul, aprobat pentru zilele de duminică, luni şi marţi

A fost făcută o solicitare, Primăria Capitalei a aprobat-o, iar Prefectura şi Jandarmeria au stabilit un traseu clar pe care să fie aduse aceste utilaje în Capitală, între 06:30 şi 07:30. Până ieri, 20 ianuarie, când era termenul limită, a fost înscris un singur utilaj, cel prezent acum în Piaţa Constituţiei.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla zilele următoare pentru că protestul a fost aprobat de duminică până marţi, inclusiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un singur tractor în Piaţa Constituţiei, unde erau aşteptaţi 5.000 de oameni cu 200 de utilaje. Explicaţiile unui protest ratat