Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer a fost amendat pentru că a fumat în maşină. Cât a plătit bărbatul pentru fapta comisă

Situaţie inedită la Galaţi. Un şofer a fost amendat de poliţişti pentru că a fumat în maşină. Bărbatul ar fi fost în maşina de serviciu, aşa că oamenii legii au considerat că încalcă legea conform căreia fumatul este interzis într-un spaţiu închis, mai exact la locul de muncă.

de Adrian Obreja

la 18.02.2022 , 14:50

Amenda a fost de 500 de lei, cu posibilitatea de a fi achitată la jumătate din valoarea ei în termenul prevăzut de lege. Atenție, vorbim despre o mașină în regim taxi, iar agenții nu au stat foarte mult pe gânduri și l-au sancționat pe șofer pentru că făcea transport de persoane cu acea mașină. 

Vestea s-a răspândit repede în rândul șoferilor din Galați iar părerile taximetriștilor sunt împărțite. Unii cred că amenda acordată de polițiști este corectă, iar alții spun că sancțiunea este prea mare. Cert este că orice persoană care fumează în mașina de serviciu, mai ales dacă se face transport de persoane în acea mașina poate fi sancționată conform legii 349 din 2002 privind compaterea efectelor produselor din tutun. 

Vezi și
Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un şofer a fost amendat pentru că a fumat în maşină. Cât a plătit bărbatul pentru fapta comisă