Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un șofer a zburat cu mașina de pe podul din Micălaca, în Arad. A aterizat cu roțile în sus, pe liniile de tramvai

Un grav accident rutier s-a produs, azi dimineață, în Arad, unde un șofer în vârstă de 75 de ani a zburat cu mașina de pe podul din cartierul Micălaca și s-a răsturnat cu roțile în sus, pe liniile de tramvai. Bărbatul care se afla la voman a fost rănit și transportat la spital. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.03.2023, 10:59

Alarma a fost dată în jurul orei 7:45. Un apel la 112 anunța că un accident s-a produs în cartierul Micălaca din Arad. Imediat, au sosit mai multe echipaje de prim-ajutor. "Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În urma accidentului a rezultat o victima, conștientă, cooperantă, neîncarcerată. Victima a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă", a transmis ISU Arad.

Accident în Arad. Șoferul care a zburat cu mașina de pe podul din Micălaca nu era băut

Potrivit polițiștilor arădeni, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"În ziua de 1 martie a.c., în jurul orei 07.45, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări, a reieșit că un arădean de 75 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Arad-Vladimirescu, ajungând pe Podul Micălaca, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se de pe pod. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară (la prima vedere) a conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului", au informat reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un șofer a zburat cu mașina de pe podul din Micălaca, în Arad. A aterizat cu roțile în sus, pe liniile de tramvai