Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un șofer beat a spulberat cu BMW-ul un tânăr, pe un drum din Galați. Imagini dramatice de la locul tragediei

Tragedie, noaptea trecută, pe un drum din județul Galați. Un șofer în vârstă de 25 de ani, despre care polițiștii aveau să stabilească faptul că se afla într-o stare avansată de ebrietate, a lovit mortal un tânăr de 36 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 11:16

Potrivit IPJ Galați, din verificările preliminare, polițiștii au stabilit că un bărbat de 25 de ani, din comuna Grivița, în timp ce conducea o mașină pe DJ 254, în interiorul localității, a lovit mortal un bărbat de 36 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

"În data de 19 iunie 2023, la ora 22.17, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DJ 254, în interiorul comunei Grivița, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat. Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 25 de ani, din comuna Grivița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 254, în interiorul localității de domiciliu, când a ajuns în dreptul unui imobil aflat în zona intersecției cu strada Badalan, a surprins și accidentat mortal un consătean, un bărbat de 36 de ani, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, de la stânga către dreapta direcției sale de deplasare.

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta a fost condus la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", a transmis IPJ Galați.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un șofer beat a spulberat cu BMW-ul un tânăr, pe un drum din Galați. Imagini dramatice de la locul tragediei