Antena Meniu Search
x

Un şofer constănţean s-a ales cu dosar penal, după ce a refuzat testarea antidrog. A fost internat la psihiatrie

Un şofer de 43 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a refuzat testarea antidrog. Bărbatul a fost oprit de poliţiştii constănţeni, existând suspiciunea că se află sub influența substanțelor psihoactive, însă a refuzat prelevarea de mostre biologice. Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 18:30. El a fost dus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.

de Redactia Observator

la 10.06.2023, 15:59

Un şofer constănţean s-a ales cu dosar penal, după ce a refuzat testarea antidrog
Un şofer constănţean s-a ales cu dosar penal, după ce a refuzat testarea antidrog

Ghinion pentru un şofer constănţean, tras pe dreapta de poliţişti. Bărbatul s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat, la spital, testarea antidrog. 

"Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, cu privire la un bărbat, de 43 de ani, care a fost identificat, la data de 9 iunie a.c., în jurul orei 18.30, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cișmelei, existând suspiciunea că se află sub influența substanțelor psihoactive, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția  2 Poliție au urmărit în trafic, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, autoturismul condus de persoana respectivă, care avea un comportament agresiv în trafic.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire al polițiștilor, continuându-și deplasarea și fiind interceptat la intersecția dintre străzile Dispensarului și Cișmelei. Deoarece existau indicii că a consumat substanțe psihoactive, bărbatul a fost condus la spital, dar a refuzat prelevarea de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Deoarece bărbatul era agitat și necooperant, la sediul Secției 2 Poliție Constanța a fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, care l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța, și, ulterior, la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat", au transmis autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un şofer constănţean s-a ales cu dosar penal, după ce a refuzat testarea antidrog. A fost internat la psihiatrie