Antena Meniu Search
x

Un şofer de 18 ani a intrat cu Audi-ul pe plaja din Eforie Nord şi a rămas blocat în nisip. Cât l-a "costat" tupeul

A vrut să braveze şi a plătit "pentru tupeu". Un şofer de 18 ani a intrat cu Audi-ul pe plaja din Eforie Nord şi a rămas blocat în nisip. În urma gestului său a fost amendat cu 10.000 de lei, potrivit Dobrogea.tv.

de Redactia Observator

la 28.07.2023, 12:16

Un şofer de 18 ani a intrat cu Audi-ul pe plaja din Eforie Nord şi a rămas blocat în nisip. Cât l-a "costat" tupeul
Un şofer de 18 ani a intrat cu Audi-ul pe plaja din Eforie Nord şi a rămas blocat în nisip. Cât l-a "costat" tupeul - Dobrogea TV

Un tânăr din Neamţ a primit o amendă usturătoare, după ce a intrat cu Audi-ul pe o plajă din Eforie Nord şi a rămas blocat în nisip. Turiştii au anunţat imediat Poliţia. 

Mașina a fost văzută pe plajă în jurul prânzului. În imaginile filmate de martori, şoferul de 18 ani este observat cum încearcă să scoată autovehicului din nisip, fără succes, însă. Pentru că nu a avut de ales, a chemat un ATV în ajutor, potrivit sursei citate. În urma isprăvii sale, s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„La data de 27 iulie, polițiști din cadrul Stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 18 ani, care, la data de 26 iulie, ar fi pătruns cu autoturismul pe o plajă din stațiunea Eforie”, transmite IPJ Constanța.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, în baza O.G. 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, potrivit aceleiaşi surse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un şofer de 18 ani a intrat cu Audi-ul pe plaja din Eforie Nord şi a rămas blocat în nisip. Cât l-a "costat" tupeul