Antena Meniu Search
x

Un şofer de 19 ani, cu permis luat de doar două săptămâni a omorât un bărbat, apoi s-a răsturnat cu maşina, scăpând cu viaţă ca prin minune

Un şofer de doar 19 ani care avea permis de conducere de doar două săptămâni a ucis un om, apoi s-a răsturnat cu maşina, scăpând ca prin minune.

Un şofer de doar 19 ani care avea permis de conducere de doar două săptămâni a ucis un om, apoi s-a răsturnat cu maşina, scăpând ca prin minune. Accidentul a avut loc pe raza localității Teaca, pe DN15 A. Șoferul a încercat să evite un bărbat de 51 de ani, care mergea pe marginea drumului.

Autoturismul l-a lovit pe bărbat, a ajuns într-un cap de pod, de unde, din cauza impactului s-a răsturnat. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de medici. După mai bine de 45 de minute de resuscitare, aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

"Din păcate, echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul pietonului. Au fost aplicate manevrele de resuscitate, începute de echipajul SAJ și continuate de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, dar organismul bărbatului nu a răspuns acestora. Un alt bărbat a fost preluat de către echipajul de prim ajutor SMURD Lechinţa și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigațiile medicale care se impun.", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Un şofer de 19 ani, cu permis luat de doar două săptămâni a omorât un bărbat, apoi s-a răsturnat cu maşina, scăpând cu viaţă ca prin minune