Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de 21 de ani din Tulcea a murit la spital, după ce şi-a condus prietenii spre moarte. Maşina s-a făcut bucăţi pe un câmp, după ce s-a izbit violent de un copac

Accident înfiorător în judeţul Tulcea. O maşină în care erau trei tineri s-a rupt în bucăţi, după ce a ieşit în decor şi s-a răsturnat pe un câmp dintre localităţile Două Cantoane și Babadag. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.01.2023, 09:21

Vezi și

Doi adolescenţi de 15 şi 17 ani au murit pe loc în urma impactului. Şoferul, un tânăr de 21 de ani, a fost dus în comă la spital şi a murit şi el ulterior. 

Surse din anchetă spun că, cel mai proabil, şoferul ar fi avut alte preocupări decât condusul, chiar în timpul unei depăşiri. 

Din cauza vitezei, ar fi pierdut controlul volanului, a derapat, iar maşina s-a lovit de un copac, după care s-a dat peste cap de câteva ori şi s-a oprit la zeci de metri distanţă, pe câmp. 

Ce spun poliţiştii

Pe acelaşi subiect

Ieri, 26 ianuarie a.c., în jurul orei 15:54, polițiștii rutieri tulceni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 21 de ani, din județul Tulcea, în timp conducea un autoturism pe DN22/E87, din direcția localității Babadag, către localitatea Baia, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu cioata unui arbore de pe aliniament, după care, autoturismul s-a rostogolit în afara părții carosabile.

Din păcate, în urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul a doi pasageri minori, ambii în vârstă de 17 ani, din județul Tulcea.

Conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală din Constanța pentru îngrijiri de specialitate, ulterior survenind decesul acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.

Foto: Info Tulcea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un şofer de 21 de ani din Tulcea a murit la spital, după ce şi-a condus prietenii spre moarte. Maşina s-a făcut bucăţi pe un câmp, după ce s-a izbit violent de un copac