Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un şofer de 48 de ani şi-a găsit sfârşitul strivit de un TIR care s-a răsturnat peste el, pe DN 2 în Buzău. Camionul ar fi derapat pe şosea

Un bărbat de 48 de ani a murit în această după-amiază după ce un TIR a pierdut controlul şi s-a răsturnat peste duba pe care o conducea, pe DN 2, în judeţul Buzău, pe raza localităţii Limpeziş. Şoferul camionului a fost transportat la spital pentru îngrijiri. 

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 15:30

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), evenimentul rutier s-a petrecut pe raza localităţii Limpeziş.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între camionul de mare tonaj condus pe direcţia Buzău către Bucureşti, de către un şofer în vârstă de 48 de ani, din Giurgiu, şi autoutilitara care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de aceeaşi vârstă, din Covasna. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului din Covasna şi cu rănirea celuilalt conducător auto, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale", informează IPJ Buzău.

Şoferul camionului a fost transportat la spital

Celălalt şofer implicat în accident a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) pentru îngrijiri medicale.

"În urma accidentului rutier produs pe DN2 (E85), în localitatea Limpeziş, la UPU - SMURD a fost transportat un bărbat care a suferit un traumatism cranio-facial grad 0, plagă contuză, traumatism coloană cervicală, fracturi costale. Pacientul este la acest moment, stabil, conştient, în curs de investigaţii", a transmis SJU Buzău.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un şofer de 48 de ani şi-a găsit sfârşitul strivit de un TIR care s-a răsturnat peste el, pe DN 2 în Buzău. Camionul ar fi derapat pe şosea