Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer de BMW din Iaşi a primit o amendă record pentru România. Motivul pentru care a primit o astfel de sancţiune

Un şofer de BMW din Iaşi a primit o amendă record pentru ţara noastră. Bărbatul a fost obligat de instanţă să plătească nu mai puţin de 200.000 de lei, amenda fiind stabilită şi în funcţie de situaţia materială a acestuia.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 15:39

Un şofer de BMW din Iaşi a primit o amendă record pentru România. Motivul pentru care a primit o astfel de sancţiune

Potrivit ZiaruldeIaşi, şoferul de BMW X6 a fost condamnat cu suspendare în primavara anului 2020 după ce nu a vrut să i se recolteze probe biologice. Poliţiştii au solicitat acest lucru ca urmare a unui incident petrecut în Iaşi. Şoferul a urcat cu maşina pe trotuar, apoi când a revenit pe carosabil a acroşat un autoturism parcat. A fost urmărit de proprietarul maşinii respective şi oprit în trafic.

La un an distanţă de acel incident, a fost prins în trafic de poliţişti conducând fără permis. În faţa instanţei, bărbatul a încercat să se apere spunând că a condus haotic pentru că avusese un conflict cu vecinii, iar aceştia l-ar fi ameninţat că îi vor incendia maşina şi apartamentul. Ancheta poliţiei a arătat că cearta cu vecinii avusese loc cu cel puţin 3 ore înainte ca acesta să urce la volan.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Un şofer de BMW din Iaşi a primit o amendă record pentru România. Motivul pentru care a primit o astfel de sancţiune