Antena Meniu Search
x

Un şofer de TIR a murit, după ce a lovit un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat în Covasna

Un şofer de autotren şi-a găsit sfârşitul pe DN12, în localitatea Micfalău, din judeţul Covasna.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 12:13

Bărbatul a pierdut controlul TIR-ului, a ieşit de pe şosea, s-a izbit într-un stâlp de elecrtricitate, după care s-a răsturnat, informează reporterul Observator Claudiu Loghin. În urma accidentului, şoferul a murit. Traficul a fost restricţionat pe ambele sensuri.

Ce spun poliţiştii 

Şoferul autotrenului care s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, pe DN12, la Micfalău, după ce a lovit un stâlp de electricitate, a decedat, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

"În data de 16.11.2022, în jurul orei 09.30 poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 12, în localitatea Micfalău. Din primele informaţii un autocamion a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în afara drumului. Din nefericire conducătorul camionul a decedat. În acest moment traficul este blocat" , au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov a menţionat că la ora producerii accidentului, în zonă vizibilitatea era bună, iar carosabilul uscat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un şofer de TIR a murit, după ce a lovit un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat în Covasna