Antena Meniu Search
x

Un şofer de TIR a murit, după ce a rupt separatoarele de sens și a ajuns pe contrasens. Bărbatul de 40 de ani a rămas prins între fiarele camionului

Un şofer de TIR a murit, după ce a pierdut controlul volanului, a rupt separatoarele de sens și a ajuns pe contrasens. Bărbatul a rămas încarcerat între fiarele camionului, informează reporterul Observator Claudiu Loghin. 

de Redactia Observator

la 24.09.2022, 11:20

Vezi și

Accidentul a avut loc pe A3, , la kilometrul 60. în Prahova. Un TIR a pierdut controlul, a trecut de separatoarele de sens și a pătruns pe contrasens. Șoferul de 40 de ani a rămas încarcerat și a fost găsit în stare de inconștiență, potrivit ISU Prahovba. Pompierii l-au scos, dar nu au mai reușit să-i salveze viața. 

Un al doilea accident în aceeaşi zonă

La scurt timp după accident, s-a produs o altă coliziune în care au fost implicate o autoplatformă cu un ocupant) și o după cu 8 ocupanți. Coliziunea s-a produs din cauza pieselor și a uleiului ajuns pe șosea din TIR-ul scăpat de sub control. O persoană din dubă a fost transportat la UPU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un şofer de TIR a murit, după ce a rupt separatoarele de sens și a ajuns pe contrasens. Bărbatul de 40 de ani a rămas prins între fiarele camionului