Antena Meniu Search
x

Video Un șofer de TIR a murit după un accident cumplit pe A1, în Arad. Camionul său plin cu Dacii Duster s-a răsturnat pe câmp, la ieșirea de pe autostradă

Un TIR încărcat cu maşini noi s-a răsturnat noaptea trecută pe autostrada Vestului, în Arad. La locul accidentului au ajuns rapid echipele de intervenţie, care l-au găsit pe şofer încarcerat şi inconștient. Bărbatul a fost transportat la spital, însă, din cauza rănilor grave suferite, nu a mai putut fi salvat.

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 20:13

Vezi și

Din primele informaţii, şoferul de 43 de ani, din Vâlcea, a pierdut controlul mastodontului şi, în loc să ia curba, a rupt parapeţii de pe marginea şoselei şi a ieşit în câmp. Autotrenul s-a făcut zob, iar mașinile pe care le transporta au fost în mare parte distruse. Salvatorii l-au găsit pe conducătorul auto încarcerat și inconştient, dar in viață.

"În această noapte în jurul orei 00.30, un echipaj Smurd, unu echipaj descarcerare și unul de stingere, 10 pompieri, au intervenit pe A1, zona ieșirii spre Zădăreni la un accident rutier. La fața locului echipajele au găsit un autotren ce transporta autoturisme rasturnat în afara părți carosabile. Șoferul era incarcerat și inconștient dar în viață. A fost transportat la UPU", a informat ISU Arad.

Șoferul de TIR a murit la spital

Din păcate, bărbatul a murit la spital.

Potrivit IPJ Arad, testele au arătat că șoferul nu consumase alcool: "În noaptea de 8 mai a.c., în jurul orei 0:30, pe breteaua de ieșire de pe autostrada A1, la km. 538, calea 1, a avut loc un accident rutier. Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 43 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu rutier, care transporta autoturisme, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, a fost rănit grav conducătorul ansamblului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că acesta nu consumase alcool".

Poliţiştii trebuie să stabilească acum cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un șofer de TIR a murit după un accident cumplit pe A1, în Arad. Camionul său plin cu Dacii Duster s-a răsturnat pe câmp, la ieșirea de pe autostradă