Antena Meniu Search
x

Video Un șofer de TIR a murit pe loc, în Mehedinți, după ce a plonjat cu camionul zeci de metri și s-a prăbușit într-o râpă

Accident mortal, seara trecută, pe Drumul Naţional 6, din Judeţul Mehedinţi. Un bărbat de 49 de ani, cetăţean bulgar, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu TIR -ul într-un parapet de beton. În urma impactului violent, parapetul s-a rupt, iar autotrenul s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 50 de metri. 

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 08:00

Sursa foto: ISU Mehedinți Vezi și

Salvatorii l-au găsit pe şofer încarcerat, în stare de inconştienţă.

Șoferul de TIR bulgar nu a mai putut fi salvat

Au încercat să-l resusciteze, dar nu l-au mai putut salva. "La sosirea pompierilor, persoana aflată în autotren era încarcerată și nu prezenta semne vitale. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată de către medicul SAJ. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autotrenul implicat în accident", a informat ISU Mehedinți.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

"La data de 29 noiembrie a.c., ora 20:24, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin apel 112  cu privire la faptul că pe Drumul European 70, în zona viaductului Pădina, s-a produs un accident rutier în urma căruia un autotren a rupt parapetul de protecție,  căzând într-o râpă. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier și din cadrul Serviciului Rutier, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că un barbat de 49 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea un autotren pe DE 70, în zona viaductului Pădina ar fi pierdut controlul asupra direcției, a rupt parapetul din beton și s-a răsturnat într-o râpă. Din accident a rezultat decesul conducătorului autotrenului. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un șofer de TIR a murit pe loc, în Mehedinți, după ce a plonjat cu camionul zeci de metri și s-a prăbușit într-o râpă