Meniu
Search
x

Un mire şi-a ucis logodnica în bătaie, după care a desfigurat-o cu toporul, chiar înainte de nunta lor, în Rusia

Sfârşit tragic pentru o viitoare mireasă, după ce a fost ucisă de logodnicul său chiar înainte de nuntă. Femeia a fost bătută, după care desfigurată cu 83 de lovituri.

De Monica Palade la 13.06.2021, 14:26

Agentul de turism Alexander Voronin, fiul unui fost ofiţer KGB, a fost trimis în spatele gratiilor pentru 14 ani şi jumătate.

Trupul Marinei Pankratova, 26 de ani, a fost găsit pe jumătate dezbrăcat cu răni îngrozitoare. Faţa îi era desfigurată, iar craniul fracturat de un obiect neidentificat, posibil capul bont al unui topor, potrivit datelor prezentate în faţa tribunalului din Moscova.

Trunchiul și membrele ei erau, de asemenea, „acoperite de răni”, unele cauzate de pumni și lovituri cu piciorul. După ce și-a ucis viitoarea mireasă într-o orgie de violență de trei ore, Voronin a încercat să fugă în străinătate, dar a fost oprit din cauza restricțiilor de călătorie datorate pandemiei.

Vis spulberat înainte de nuntă

Pe acelaşi subiect

Trupul femeii a fost găsit mai târziu de mama lui Voronin. Marina își cumpărase rochia de mireasă și a fost ucisă cu câteva zile înainte de ziua ei cea mare. Voronin, care deținea o companie de închirieri auto și o agenție de turism, a fost prins într-un parc din Moscova după ce tatăl său Nikolay l-a convins să se predea.

Tânărul de 26 de ani fusese văzut părăsind apartamentul pe care îl împărțea cu logodnica sa la scurt timp după ce a fost ucisă.

Anchetatorii de stat au vorbit cu cinci foste prietene ale tinerei care au povestit că Voronin - care și-a menținut nevinovăţia la proces - a fost abuziv. A legat o femeie și a amenințat că îi aruncă copilul pe fereastră. Totuși, tatăl acuzatului a insistat că fiul său nu este criminal.

„Acordați atenție faptului că majoritatea loviturilor au fost făcute de un dreptaci, iar Alexander este stângaci", a spus el. „Cred că cel puțin doi bărbați au comis fapta”.

În instanță, Voronin a susţinut: „Nu-mi amintesc nimic”. Dar în instanță s-au adus dovezi, iar o cameră de supraveghere l-a surprins pe bărbat bătându-şi logodnica în timp ce mergeau spre casă. În plus, nimeni nu a fost văzut intrând în apartament.

Rudele spun că perechea s-a cunoscut la serviciu și prietenii au crezut că au o relație „foarte tandră” și „iubitoare”.

„Era un cuplu drăguț, foarte calm şi liniştit ", a spus un cunoscut. O vecină a completat: "Sunt șocată. Era un cuplu drăguț și inteligent”. Dar un prieten a spus că Marina s-a plâns recent de violență domestică la poliție, iar mai târziu a retras plângerea. Şi a acceptat să se căsătorească cu cel care avea să-i devină călău.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un mire şi-a ucis logodnica în bătaie, după care a desfigurat-o cu toporul, chiar înainte de nunta lor, în Rusia