Antena Meniu Search
x

Un şofer din Dâmboviţa a ignorat semnalele poliţiştilor, a lovit autospeciala şi şi-a continuat cursa. Agenţii au tras trei focuri pentru a-l opri

O autospecială de Poliţie a fost lovită de un şofer care nu a oprit la semnalul poliţiştilor în localitatea dâmboviţeană Gemenea, iar în timpul urmăririi au fost trase şi focuri de avertisment, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 17:35

Maşina poliţie
Un şofer din Dâmboviţa a ignorat semnalele poliţiştilor, a lovit autospeciala şi şi-a continuat cursa - Shutterstock

"La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 23,00, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Voineşti, alături de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, au urmărit un autoturism care, în localitatea Gemenea, nu a oprit la semnalul poliţiştilor. Autoturismul şi-a continuat deplasarea către oraşul Pucioasa, iar în timpul urmăririi ar fi avariat o autospecială. Acesta a fost urmărit până la intersecţia dintre strada Luceafărului cu strada Duzilor, unde a pătruns în curtea domiciliului", precizează IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au tras focuri de avertisment

Conform sursei citate, autoturismul urmărit a fost folosit la săvârşirea mai multor infracţiuni. În timpul urmăririi, poliţiştii au tras două focuri de avertisment.

"A fost folosit armamentul din dotare, fiind executate două focuri de avertisment, în plan vertical. La nivelul subunităţii existau date cu privire la faptul că autoturismul urmărit era utilizat la săvârşirea mai multor infracţiuni", mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

Nu a fost nimeni rănit, cei care se aflau în maşina urmărită au fost identificaţi şi sunt audiaţi la Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer din Dâmboviţa a ignorat semnalele poliţiştilor, a lovit autospeciala şi şi-a continuat cursa. Agenţii au tras trei focuri pentru a-l opri