Antena Meniu Search
x

Un şofer din Mehedinţi, la un pas de moarte, după ce a maşina în care se afla a căzut de pe un pod şi a luat foc. A reuşit să iasă în ultima clipă

Un şofer şi-a văzut moartea cu ochii, după ce maşina în care se afla a căzut de pe un pod în localitatea Sviniţa, Mehedinţi.

de Alin Ghiciulescu

la 12.01.2024, 08:22

Vezi și

A reuşit să iasă din autoturism în ultima clipă, înainte ca acesta să ia foc. Bărbatul a fost consultat de medici la faţa locului şi a refuzat transportul la spital. Autoturismul a ars în totalitate.

Ce spun salvatorii

Cu puțin timp în urmă, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, la accident rutier produs pe raza localității Svinița, unde un autoturism a căzut de pe un pod.

În urma accidentului, autoturismul a luat foc, șoferul reușind să se autoevacueze. Victima a fost evaluată medical de către echipajul SMURD, ulterior refuzând transportul la spital. Pompierii au reușit să stingă incendiul în limitele găsite, autoturismul fiind distrus în totalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un şofer din Mehedinţi, la un pas de moarte, după ce a maşina în care se afla a căzut de pe un pod şi a luat foc. A reuşit să iasă în ultima clipă