Antena Meniu Search
x

Un şofer din Olt care transporta ilegal persoane s-a aruncat în râu pentru a scăpa de controlul poliţiştilor

Un bărbat care efectua transport public de persoane ilegal s-a aruncat în râul Olt, luni, atunci când a fost oprit pentru verificări de către poliţişti, el fiind scos nevătămat din apă cu ajutorul pompierilor, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.10.2022, 17:37

Şoferul s-a aruncat în râu pentru a scăpa de poliţişti
Şoferul s-a aruncat în râu pentru a scăpa de poliţişti - Shutterstock

Incidentul s-a produs în imediata apropiere a podului rutier peste Olt de la Slatina, unde poliţiştii rutieri efectuau verificări în trafic.

Bărbatul a vrut să scape de controlul agenţilor

"Astăzi, 10 octombrie a.c., în jurul orei 9,20, poliţiştii Serviciului Rutier Olt în timp ce desfăşurau activităţi de verificare a legalităţii transportului de persoane, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Găneasa, judeţul Olt, despre care existau informaţii că ar efectua transport public de persoane, fără a fi autorizat în acest sens. În momentul solicitării documentelor, conducătorul autoturismului a aruncat documentele pe carosabil şi a ieşit din autoturism, sărind în râul Olt", a precizat sursa citată.

La locul incidentului s-au deplasat un echipaj de pompieri, cu o barcă pneumatică, precum şi un echipaj medical de la Ambulanţă, pentru acordarea primului-ajutor. După ce a fost scos din apă şi adus la mal cu ajutorul pompierilor, bărbatul nu a necesitat îngrijiri medicale şi a refuzat transportul la spital.

Şoferul în cauză a fost sancţionat contravenţional conform normelor legale privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere. Totodată, poliţiştii i-au reţinut certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare al maşinii, în vederea suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru şase luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer din Olt care transporta ilegal persoane s-a aruncat în râu pentru a scăpa de controlul poliţiştilor