Antena Meniu Search
x

Video Un şofer din Suceava a lovit un pieton, după care l-a dus acasă şi l-a pus în pat, pentru a ascunde fapta

Caz haluciant în localitatea Ostra, din judeţul Suceava. Un şofer a lovit cu maşina un bărbat aflat pe marginea drumului, după care a dus victima acasă şi a aşezat-o pe patul ei, pentru a ascunde fapta. Bărbatul lovit a murit în cele din urmă, iar tânărul a ajuns pe mâna poliţiei.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 14.01.2021, 09:32

Vezi și
  • Un bărbat a lovit un pieton cu maşina, ca mai apoi să ducă victima acasă şi să o aşeze în pat
  • Vinovatul nu s-a interesat de starea victimei timp de două zile

Accidentul a avut loc în seara zilei de 5 ianuarie, atunci când un tânăr de 21 de ani a lovit cu maşina un pieton care mergea pe marginea drumului, în localitatea Ostra.

După ce l-a accidentat, tânărul a coborât din maşină şi a văzut că l-a lovit destul de rău pe un bătrân de 50 de ani. A decis să-şi ascundă urmele şi a luat bărbatul, l-a urcat în maşina proprie şi l-a dus pe acesta la locuinţa lui şi l-a aşezat în pat.

Nu s-a interesat de soarta bătrânului timp de două zile, iar mai apoi a rugat un vecin să meargă până la acesta acasă, sub pretexul că are nevoie să-i aducă de acolo un baros. Vecinul, când a ajuns acolo, şi-a dat seama că bătrânul era deja decedat.

Tânărul, mai mult de atât, pentru a îşi ascunde şi mai mult urmele a decis ca el să fie cel care să-i organizeze înmormântarea bătrânului, doar că nu a mai reuşit să facă acest lucru, pentru că poliţiştii au intrat pe fir, iar tânărul de 21 de ani a ajuns în arestul Poliţiei pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Un şofer din Suceava a lovit un pieton, după care l-a dus acasă şi l-a pus în pat, pentru a ascunde fapta