Antena Meniu Search
x

Video Un șofer i-a spart arcada unui poliţist local din Iaşi. Agentul i-a tras și el un pumn în cap

Scene incredibile au fost suprinse în apropierea Serviciului Paşapoarte din Iaşi. Un bărbat a fost pus la pământ de doi poliţişti locali şi lovit. Martorii spun că bărbatul îl lovise pe unul dintre agenţi înainte să fie imobilizat. Poliţistul cu arcada spartă a ajuns apoi la spital.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 19.05.2022, 14:34

Vezi și

Întregul incident a pornit de la faptul că şoferul, cel care a fost surprins în imagini primind pumni în cap de la politistul local ar fi parcat într-un loc nepermis, într-o statie de taxiuri. Politiştii i-au spus să mute maşina şi i-au luat documentele pentru a fi amendat cu câteva sute de lei.

Bărbatul i-a atacat pe cei doi agenți

Bărbatul s-a conformat şi totul părea să fie în regulă până în momentul în care acesta a mers la autospecială şi a început să o lovească cu pumnii şi picioarele. Politiştii au coborât atunci in maşină. Cel care era la volan  a fost primul lovit de bărbat în zona ochilor, apoi a coborât şi celălalt pentru a-l ajuta pe colegul său să îl imobilizeze pe bărbat. Acesta a opus rezistentă şi atunci au fost surprinse respectivele imagini.

Supărati că au fost loviti de bărbat, politiştii au început la rândul lor să îl lovească şi ei Martorii spun că s-au certat o bună bucată de timp şi şi-au împărtit pumni şi picioare până când a venit un alt echipaj care să liniştească spiritele.

Agentii au ajuns la spital, unul dintre ei este în concediu medical, celălalt a revenit însă la serviciu.

Pe numele bărbatului recalcitrant s-a deschis un dosar penal pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un șofer i-a spart arcada unui poliţist local din Iaşi. Agentul i-a tras și el un pumn în cap