Antena Meniu Search
x

Un şofer în pragul comei alcoolice, prins la volanul unei maşini pe un drum din Bacău. Etilotestul s-a oprit la 3 la mie

Un bărbat de 31 de ani a fost prins la volan, într-o comună din Bacău, deși avea o alcoolemie de peste 3 la mie în aerul expirat, scrie Mediafax.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 13:18

Etilotestul s-a oprit la 3 la mie
Etilotestul s-a oprit la 3 la mie - Facebook Atenție Politia Bacau

Potrivit Poliției Bacău, șoferul a fost oprit de un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău, duminică, în comuna Mărgineni.

Şofer la volan cu alcoolemie uriaşă

Bărbatul în vârstă de 31 de ani conducea autoturismul pe strada Prelungirea Arcadie Septilici din Mărgineni, având o îmbibaţie alcoolică de 3,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Tânărul a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, transmite luni Poliția Bacău.

Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un şofer în pragul comei alcoolice, prins la volanul unei maşini pe un drum din Bacău. Etilotestul s-a oprit la 3 la mie