Antena Meniu Search
x

Video Un şofer începător din Galaţi, căutat de poliţie. S-a dat în spectacol, având toţi pasagerii ieşiţi în afara maşinii aflată în mers

Un şofer începător din Galaţi este căutat de poliţişti. Acesta a fost filmat în trafic în timp ce conducea maşina cu pasagerii, toţi tineri, ieşiţi pe geamurile laterale. 

de Cristina Dimulescu

la 02.06.2022, 16:22

Vezi și

Câţiva tineri din Galaţi, cel mai probabil poaspăt absolvenţi, au vrut să sărbătorească într-un mod inedit faptul că au terminat liceul.

Aşa că, unul dintre tineri, cu permisul obţinut de puţin timp, şi-a luat colegii şi au mers împreună să dea o tură prin oraş. Şi nu oricum... cu toţi pasagerii ieşiţi pe geamurile maşinii, aflată în mers. 

Totul s-a întâmplat în plină zi, prin centrul oraşului, la o oră cu trafic intens, dovadă fiind numărul mare de maşini aflate pe stradă, şi chiar a mijloacelor de transport în comun. 

Poliţiştii s-au sesizat după ce au văzut videoclipul pe internet

Un participant la trafic a filmat totul, iar imaginile au ajuns în spaţiul public. Bucuria tinerilor teribilişti nu va dura însă mult, pentru că filmarea a fost vizionată şi de oamenii legii. 

Aşa se face că, poliţiştii îi caută acum. Este vizat atât şoferul, cât şi pasagerii care s-au expus unui real pericol. Când vor fi găsiţi, riscă să fie sancţionaţi contravenţional. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un şofer începător din Galaţi, căutat de poliţie. S-a dat în spectacol, având toţi pasagerii ieşiţi în afara maşinii aflată în mers