Antena Meniu Search
x

Un şofer inconştient din Iaşi putea provoca o tragedie. A ieşit din coloană, dar din sens opus veneau autospecialele ISU care au frânat pentru a evita impactul

Inconştienţa şoferilor români continuă să surprindă în fiecare zi. Un şofer din Iaşi a fost la un pas să provoace o tragedie pentru că nu a dorit să mai stea "la coadă".

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 10:42

Un şofer inconştient din Iaşi putea provoca o tragedie. A ieşit din coloană, dar din sens opus veneau autospecialele ISU: deşi erau în misiune, tot pompierii au frânat pentru a evita impactul

Un şofer mult prea grăbit pentru a mai sta în coloană a fost la un pas să provoace un accident teribil. A ieşit din coloană, a depăşit pe linie continuă, şi a intrat pe contrasens. Din sens opus veneau însă, în mare viteză, autospecialele ISU care mergeau la intervenţie. Deşi aveau toate semnalele acustice şi luminoase pornite, şoferul în cauză nu a dat atenţie acestor "detalii".

Deşi se grăbeau să stingă un incendiu, tot pompierii au fost cei care au pus frână

Deşi se grăbeau să stingă un incendiu, tot pompierii au fost cei care au pus frână pentru a evita impactul. Şoferul Dusterului a reuşit astfel să se strecoare printre maşina de pompieri şi autovehiculul din faţa sa, care oricum trăsese pe dreapta, gândindu-se la ce e mai rău. Imaginile au fost surprinse de camera de bord amplasată pe una dintre maşinile aflate în spate.

Pompierii mergeau să stingă un incendiu izbucnit la nivelul acoperişului unei case din comuna Mogoșești, județul Iași. Din echipa de intervenţie au făcut parte două autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor. Deşi au fost încetiniţi pe traseu, pompierii ISU Iaşi au ajuns la timp pentru a lichida incendiul, iar misiunea s-a încheiat fără victime.

Imaginele cu şoferul teribilist au ajuns şi la Poliţie. Poliţiştii ieşeni s-au autosesizat în acest caz şi lucrează pentru identificarea şoferului. Acesta se face vinovat de depăşire pe linie continuă şi neacordare de prioritate autospecialelor aflate în misiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un şofer inconştient din Iaşi putea provoca o tragedie. A ieşit din coloană, dar din sens opus veneau autospecialele ISU care au frânat pentru a evita impactul