Antena Meniu Search
x

Video Un şofer şi-a dat ultima suflare în apele Dâmboviţei. Martorii spun că ar fi avut o şansă dacă parapetul ar fi fost schimbat la timp

Accident teribil pe Podul Ciurel din Capitală. O mașină a trecut ca un glonț prin parapetul metalic de pe marginea drumului și a ajuns în apa râului Dâmbovița. Zeci de minute, medicii și pompierii s-au chinuit să îi salveze viața șoferului, scos inconștient din epava autoturismului. În ciuda eforturilor, bărbatul a murit la spital. Martorii cred că bărbatul ar fi avut o şansă dacă parapetul ar fi fost schimbat la timp cu unul nou.

de Redactia Observator

la 12.12.2021, 19:49

Vezi și

Ora 10 și 30 de minute. Pe şoseaua Virtuţii, în dreptul podului Ciurel, un şofer de 35 de ani pierde controlul volanului. Autoturismul rupe parapetul metalic, dar și gardul de pe trotuar, și plonjează direct în râul Dâmboviţa.

Localnic: O fi venit probabil de acolo.

Reporter: O fi venit cu viteză?

Localnic: Probabil, că altfel nu avea cum să ajungă acolo..

Pe acelaşi subiect

Deşi apa are doar un metru adâncime, şoferul nu a reuşit să iasă din autoturism. Imediat la el au ajuns scafandrii şi pompierii care l au scos din apă inconştient.  Au încercat zeci de minute să îl resusciteze.

Robert Rovența, ISU București-Ilfov: Cu greu am deschis ușile de la mașină Și apa foarte rece.

La spital, inima bărbatului a încetat să mai bată

Reporter: Putem estima câte minute a stat bărbatul în apă?

Nicolae Popa, ISU București-Ilfov: Sosirea la locul intervenției s-a făcut în sub patru minute. Din estimările noastre, a stat mai mult de 10 minute în apă.

Misiunea a continuat, însă, și după ce bărbatul a ajuns pe mâna medicilor. Un scaun de copil montat în mașină le-a atras atenția scafandrilor, care au intensificat căutările. Din fericire, însă, supoziția salvatorilor nu s-a adeverit.

Nicolae Popa, ISU București-Ilfov: Au căutat colegii de la scafandri. Nu am găsit alte persoane.

Cei ce locuiesc în zonă spun că o astfel de nenorocire putea fi evitată, cu implicarea autorităților.

Localnic: S-au pus decât gardurile, de mântuială! Tot ce s-a făcut aici s-a făcut de mântuială!

Este foarte periculos!

Traficul în zonă a fost restricţionat câteva ore până când s au terminat cercetările la faţa locului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un şofer şi-a dat ultima suflare în apele Dâmboviţei. Martorii spun că ar fi avut o şansă dacă parapetul ar fi fost schimbat la timp