Antena Meniu Search
x

O mașină a zburat de pe Podul Ciurel din București în râul Dâmbovița. Şoferul a decedat

Un bărbat de 35 de ani este în stare de inconștiență după ce autoturismul în care se afla a plonjat în râul Dâmboviţa, în zona Podului Ciurel din București, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 12.12.2021, 14:06

O mașină a zburat de pe Podul Ciurel din București în râul Dâmbovița. Scanfandrii îl resuscitează pe şofer
- ISU BIF

UPDATE 14:00 În ciuda eforturilor medicilor, şoferul a decedat.

UPDATE 12:19 Victima a fost transportată la Spitalul Universitar, medicii din ambulanţă efectuând în continuare manevre de resuscitare. Scafandrii nu au găsit alte persoane apă.

Intervin pompierii din Grozăvești cu barca, SMURD și echipaj de scafandri. Mașina este scufundată parțial, iar apa e adâncă de aproximativ un metru. Conform ISU, din mașină a fost scos un bărbat de 35 de ani, în stare de inconștiență. Scanfandrii îl resuscitează pe şofer şi verifică dacă mai sunt şi alte victime.

Şoferul a fost transportat la spital. Scafandrii au găsit un scaun de copil în maşină şi fac în continuare cercetări pentru a vedea dacă a mai fost vreun pasager în maşină. ” În jurul orei 10:35, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în zona Podului Ciurel. Din primele date, conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Şos. Virtuţii, a părăsit partea carosabilă şi a plonjat cu autovehiculul în râul Damboviţa. Din autovehicul a fost extrasă o persoană în stare de inconştienţă.  A fost restricţionat traficul rutier pe Şos. Virtuţii de la Bd. Constructorilor până la intersecţia cu Spl. Independentei pe sensul către Bd. Iuliu Maniu. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis Poliţia rutieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O mașină a zburat de pe Podul Ciurel din București în râul Dâmbovița. Şoferul a decedat