Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un student care a încercat să se spânzure într-o pădure din Sibiu, salvat la timp de poliţişti. Avea la el două bilete de adio

Un student de 22 de ani din Sibiu a fost salvat la timp de poliţişti, după ce au aflat că tânărul a plecat într-o pădure cu o funie pentru a-şi lua viaţa. Agenţii l-au găst după 60 de minute şi l-au convins să renunţe la gestul extrem. La el avea şi un bilet de adio.

de Redactia Observator

la 24.07.2024 , 15:59

Tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie - Shutterstock - ilustrativ

Incidentul s-a petrecut joia trecută. Poliţia a fost informată prin apel la 112 de către o persoană că un tânăr de 22 de ani, student în Sibiu, are intenţia se a se sinucide, dar nu a putut preciza locaţia unde se află acesta. Poliţia a început de urgenţă căutările, au identificat şi găsit maşina tânărului în apropierea pădurii Dumbrava din Sibiu. Un bilet de adio a fost descoperit în vehicul, relatează Ora de Sibiu.

Misiunea a durat 60 de minute

Poliţiştii l-au găsit pe băiat în pădure, având asupra lui un ruscac cu o funie şi cu încă un bilet de adio.  Tânărul a fost convins să nu recurgă la acest gest extrem şi a fost dus de bunăvoie la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu.

Articolul continuă după reclamă

Întreaga operaţiune a durat 60 de minute de la momentul primirii apelului până la găsirea studentului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un student care a încercat să se spânzure într-o pădure din Sibiu, salvat la timp de poliţişti. Avea la el două bilete de adio