Antena Meniu Search
x

Video Un sucevean a chinuit un copil de 11 ani, ca să mărturisească un furt. L-a bătut cu lopata, dezbrăcat și ținut în frig

Un bărbat a fost arestat preventiv, ieri, de Judecătoria Gura Humorului, pentru o faptă comisă în urmă cu un an şi jumătate. Atunci, individul a bătut şi şantajat un copil în vârstă de doar 11 ani.

de Angela Bertea

la 12.08.2022, 11:32

Vezi și

Bărbatul este acuzat de procurori de comiterea mai multor infracțiuni, respectiv lovire sau alte violenţe, șantaj şi lipsire de libertate.

Copil de 11 ani, sechestrat și bătut

Acesta l-ar fi sechestrat timp de 4 ore, l-ar fi ţinut dezbrăcat în frig şi l-ar fi stropit cu apă pe copilul in vârstă de doar 11 ani. Intenţiona, astfel, să-l facă să mărturisească un furt pe care l-ar fi comis minorul în firma sa. Astfel, în momentul în care l-a întâlnit a hotărât să-și facă singur dreptate.

Procurorii au mai stabilit că, în aceeaşi perioadă, cât a fost sechestrat minorul, bărbatul l-a și agresat fizic copilul, aplicandu-i mai multe lovituri ce au necesitat aproximativ 5 zile de îngrijiri medicale, conform medicilor. Faptele pentru care este acum arestat bărbatul pentru 30 de zile s-au petrecut în luna februarie a anului trecut, în 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un sucevean a chinuit un copil de 11 ani, ca să mărturisească un furt. L-a bătut cu lopata, dezbrăcat și ținut în frig